Kraay twijfelt over Slot-antwoorden: 'Zou me zorgen maken als Feyenoord-fan'

Kraay twijfelt over Slot-antwoorden: 'Zou me zorgen maken als Feyenoord-fan'

17-04-2022 12:12
104

Arne Slot is het zat dat hij gelinkt wordt aan Ajax, maar volgens Hans Kraay junior zorgt de trainer van Feyenoord zelf ook voor de aanhoudende vragen over de Amsterdamse club. Kraay ziet namelijk dat Slot een overstap naar Ajax nog steeds niet helemaal heeft uitgesloten.

In de afgelopen maanden heeft Slot meerdere vragen gekregen over een stap naar Ajax. Daar kreeg de oefenmeester uiteindelijk genoeg van. Kraay denkt dat Slot zelf ook een rol speelt in de blijvende stroom van Ajax-vragen. "Als ik Feyenoord-supporter was, dan zou ik me zorgen gaan maken", vertelt de verslaggever bij Goedemorgen Bekerfinale op ESPN. "Slot zegt namelijk niet dat hij absoluut niet naar Ajax gaat. Hij moet zeggen: ik blijf honderd procent zeker bij Feyenoord."

Aad de Mos raadt het Slot af om komende zomer de stap naar Amsterdam te maken. "Ik zou het erg onverstandig vinden als Slot naar Ajax zou gaan. Hij is een vakman en moet bij Feyenoord netjes zijn karwei afmaken. Na het aflopen van zijn contract, dan kan hij wel zien wat hij doet. Slot kan zijn spelers niet in de steek laten, ik zou het echt niet doen."

Ajax moet komende zomer waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe trainer, aangezien Ten Hag dicht bij een overstap naar Manchester United is. Slot ligt bij Feyenoord nog tot medio 2024 vast.