'Recordaankoop van Arsenal staat voor vertrek, West Ham toont interesse'

'Recordaankoop van Arsenal staat voor vertrek, West Ham toont interesse'

30-04-2022 14:25 Laatste update: 15:00
22

Nicolas Pépé is met zo'n tachtig miljoen euro de recordaankoop van Arsenal, maar de Ivoriaanse aanvaller komt er dit seizoen nauwelijks aan te pas in het Emirates Stadium. Een vertrek lijkt aanstaande voor de vleugelflitser.

In zijn eerste twee seizoenen bij Arsenal was Pépé al niet zeker van een basisplaats en ook in het huidige seizoen komt de aanvaller nauwelijks in de plannen van manager Mikel Arteta voor. Sinds oktober verscheen hij niet meer aan de aftrap in een Premier League-wedstrijd. Tegen Chelsea en Manchester United, de laatste twee wedstrijden van Arsenal, kwam Pépé helemaal niet binnen de lijnen.

The Daily Express meldt dat Arsenal de Ivoriaan inmiddels al heeft aangeboden bij een aantal Premier League-clubs. The Daily Mail stelt dat West Ham United geïnteresseerd is in Pépé. The Hammers willen echter alleen aan een transfer denken wanneer de voorwaarden 'gunstig' zijn. Het lijkt er in ieder geval niet op dat Arsenal ook maar in de buurt gaat komen van de tachtig miljoen euro die het betaald heeft voor Pépé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie