Heerenveen houdt poot stijf: 'Daar houden we ons wat betreft Andries mee bezig'

Heerenveen houdt poot stijf: 'Daar houden we ons wat betreft Andries mee bezig'

04-05-2022 17:45
83

Sc Heerenveen heeft de strijd om Andries Noppert nog niet opgegeven, laat technisch manager Ferry de Haan weten. De Go Ahead Eagles-sluitpost zou woensdag medisch gekeurd zijn bij SC Cambuur, maar Heerenveen heeft hem nog altijd in beeld. 

Eerder op de woensdag maakte Heerenveen bekend dat er na dit seizoen geen plek meer is voor Erwin Mulder in de selectie. "Dat is uiteraard vervelend voor Erwin", laat De Haan optekenen door de Leeuwarder Courant. "De reden dat we ervoor hebben gekozen om Erwin te laten gaan is dat we willen kijken naar een andere, jongere keeper."

Noppert past nog altijd in dat plaatje, ondanks de concurrentie van rivaal Cambuur. "Maar het moet allemaal passen en het moet van weerskanten allemaal goed voelen", aldus de technisch manager. "Dat zijn wel zaken waar we ons wat betreft Andries nu mee bezig gaan houden. Uiteindelijk moeten kwaliteit en doorgroeimogelijkheden bovenaan staan."

De 28-jarige Noppert beschikt in Deventer over een aflopend contract, waardoor hij vrij is om met alle geïnteresseerde clubs te praten. De mogelijkheid om met Kees van Wonderen mee te gaan naar Heerenveen, is er dus nog steeds. De doelman maakt sinds hij Warner Hahn uit het doel heeft verstoten indruk bij Go Ahead en kwam tot dusver in twaalf Eredivisie-duels in actie.