Ihattaren geeft 'Marokkaanse hug' na kampioensduel Ajax: 'Zag er heel strak uit'

Ihattaren geeft 'Marokkaanse hug' na kampioensduel Ajax: 'Zag er heel strak uit'

15 May - 14:52
49

Mohamed Ihattaren zit weer strak in het vel. Dat vertelde Hans Kraay jr. zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De twee ontmoetten elkaar bij de kampioenswedstrijd van Ajax.

Kraay was jaren geleden lyrisch over de toen nog zestienjarige Ihattaren. "Dat heeft hij op één of andere manier altijd opgeslagen", vertelt de oud-voetballer. "Elke keer als ik bij een wedstrijd van PSV was, kwam hij naar me toe om een Marokkaanse hug te geven. Dat is hij blijven doen."

"Afgelopen woensdag, toen Ajax kampioen werd, kwam hij weer naar me toe", vervolgt Kraay, die het moment aangreep om Ihattaren bij zijn middel te grijpen. "Dat zag er heel strak uit. Hij zei dat hij deze zomer alleen maar gaat trainen... Ik hoop zó dat hij dat echt gaat doen. Dan kan zijn carrière weer glans krijgen."

Ihattaren heeft de laatste weken een vaste plek in de wedstrijdselectie van Ajax, maar wacht nog op zijn eerste Eredivisie-minuten. Wel kwam de twintigjarige linkspoot binnen de lijnen tijdens de verloren bekerfinale. Onlangs maakte hij een hattrick voor Jong Ajax tegen VVV-Venlo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s