'Timber-kamp gesignaleerd bij beroemd kantoor Manchester United in Londen'

'Timber-kamp gesignaleerd bij beroemd kantoor Manchester United in Londen'

30-05-2022 08:46 Laatste update: 08:52
153

Manchester United lijkt serieus in de markt voor Jurriën Timber. Volgens De Telegraaf is het management van de Ajax-verdediger vorige week gesignaleerd in Londen, waar het internationale kantoor van de Engelse grootmacht is gevestigd.

De Telegraaf noemt het 'heel interessant nieuws': een Nederlandse afvaardiging van Forza Sports Group, dat de belangen van Timber behartigt, meldde zich afgelopen week op 5 Stratton Street in de Londense wijk Mayfair. Op dat adres voert de directie van Manchester United grote besprekingen over toptransfers, klinkt het.

Het is geen geheim dat Timber op het lijstje staat in Manchester. Sinds de aanstelling van Erik ten Hag wordt de ene na de andere Ajacied genoemd. Zo viel de naam van Lisandro Martínez al eens en zou ook Antony in beeld zijn.

'Timber is een favoriet van Erik ten Hag en er wordt alles aan gedaan om de centrale verdediger naar Manchester te verhuizen', aldus De Telegraaf maandagochtend. Britse bronnen schalen de waarde van de twintigjarige verdediger in op meer dan veertig miljoen euro.