'Dembélé ontvangt last minute-aanbieding uit Premier League en heeft twee opties'

'Dembélé ontvangt last minute-aanbieding uit Premier League en heeft twee opties'

28 juni - 14:33
13

Een plottwist in de soap rondom Ousmane Dembélé. De Fransman leek na lang onderhandelen tóch bij FC Barcelona te blijven, maar Chelsea heeft hem op het laatste moment een aanbod gedaan, meldt L'Équipe.

Dembélé heeft dus naast Barcelona nog een ijzer in het vuur. De Catalanen stonden op het punt om met de aanvaller tot een akkoord te komen, inclusief salarisverlaging. Zijn transfervrije status kan hem desalniettemin snel anders doen besluiten. Chelsea biedt hem een aanzienlijk hoger salaris dan wat hij in Camp Nou kan opstrijken.

Volgens het Franse medium kan Dembélé bij Barcelona rekenen op een jaarsalaris van zes miljoen euro, waardoor hij vijf miljoen euro van zijn oorspronkelijke inkomsten bij de club moet inleveren. Het wordt onduidelijk wat The Blues de buitenspeler aanbieden, al moet het om een stuk meer dan zes miljoen euro gaan. 

Chelsea heeft eveneens Manchester City-aanvaller Raheem Sterling op het oog, al lijkt de kans klein dat de Engelsman komt, wanneer Dembélé naar Stamford Brigde komt. De 25-jarige Fransman speelt sinds de zomer van 2017 voor Barcelona, alvorens voor Borussia Dortmund uit te komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie