Mühren: 'Ik denk niet: waar hebben jullie het over? Het interesseert me geen reet'

Mühren: 'Ik denk niet: waar hebben jullie het over? Het interesseert me geen reet'

29 juni - 23:25
29

Robert Mühren erkent dat hij een stigma van Keuken Kampioen Divisie-spits met zich meedraagt. De spits van FC Volendam kan komend seizoen in de Eredivisie het tegendeel bewijzen, al ligt hij geen moment wakker van meningen van buitenstaanders.

Het afgelopen seizoen scoorde Mühren aan de lopende band op het tweede niveau. Dat er twijfels ontstaan bij zijn capaciteiten in de Eredivisie, maakt hem niet uit. "Nou, ik denk niet: waar hebben jullie het allemaal over? Want het interesseert me echt geen reet", stelt Mühren tegenover ESPN. "Ik voetbal waarschijnlijk nog twee jaar. Ik ga ervan genieten en keihard mijn best doen. Als het wel lukt, zijn we heel blij. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken, dan niet."

Mühren gaat samen met nog een geboren Volendammer de Eredivisie in: trainer Wim Jonk verlengde onlangs zijn contract in het vissersdorp. "Wie had dat nou gedacht?", reageert de spits ironisch. Op de achterstand speelde al langer dat Jonk zou aanblijven bij Volendam. "Ik vind het mooi dat hij blijft, want het gaat toch de goede kant op hier. We gaan er met elkaar voor zorgen dat het niveau nog een stapje omhoog gaat. "

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s