Xavi Simons: Dat kunnen weinig mensen zeggen, ik heb het meegemaakt

Xavi Simons: "Dat kunnen weinig mensen zeggen, ik heb het meegemaakt"

5 juli - 14:20
138

Xavi Simons kan zeggen dat hij in één kleedkamer heeft gezeten met Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar. De nieuwe middenvelder van PSV vertelt 'echt te hebben genoten' van de vele sterren bij Paris Saint-Germain.

"Echt ongelooflijk", zegt Simons tegen ESPN. "Ik denk niet dat er ooit weer zo'n team zal ontstaan. Zoveel sterren, zoveel mensen die ik vroeger op televisie zag... En nu zat ik ermee in de kleedkamer. Dat kunnen weinig mensen zeggen en ik heb het meegemaakt."

Het was niet zo dat Simons constant met open mond om zich heen zat te kijken. "Het worden na een tijdje collega's, vrienden. Ik heb echt van ze genoten, zowel op als buiten het veld. Daar ben ik ze heel erg dankbaar voor. Het zijn grote spelers, die alles hebben gewonnen, maar ze blijven vechten voor hun club. Dat vond ik echt bijzonder."

Of Simons weleens een voetje op zijn enkel kreeg van Messi, Mbappé of Neymar? "Af en toe wel, om mij een beetje te irriteren. Maar het hoort erbij." De negentienjarige middenvelder tekende vorige week voor vijf seizoenen bij PSV, dat hem transfervrij wegplukte bij PSG.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast