Bergwijn in Amsterdam: selfie met beveiliger, recordtransfer Ajax aanstaande

Bergwijn in Amsterdam: selfie met beveiliger, recordtransfer Ajax aanstaande

6 juli - 10:02 Laatste update: 10:48
280

Steven Bergwijn heeft het eerste deel van zijn medische keuring afgelegd. De toekomstige recordaankoop van Ajax stapte iets na negenen bij het Amsterdam UMC naar buiten.

Bergwijn nam de tijd voor een selfie met een beveiliger en maakte volgens De Telegraaf een 'opgeluchte indruk'. In het ziekenhuis werd een hartfilmpje en een aantal scans gemaakt. Later op de dag volgen er nog meer onderzoeken in de Johan Cruijff Arena.

De toptransfer van Bergwijn naar Ajax is een kwestie van tijd: dinsdagavond lekte uit dat Tottenham Hotspur na moeizame onderhandelingen heeft ingestemd met een transfersom van 32,5 miljoen euro, waarvan 2,5 miljoen aan bonussen. De aanvaller tekent voor vijf seizoenen in Amsterdam.

Met zijn transfersom wordt Bergwijn de duurste Ajacied ooit. Het record stond sinds 2021 op naam van Sébastien Haller, die 22,5 miljoen euro kostte. Vermoedelijk wordt de komst van Bergwijn woensdag of donderdag wereldkundig gemaakt door Ajax. Vrijdag wordt de Oranje-international voor het eerst op het trainingsveld verwacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie