'Lazio is woedend na actie van Club Brugge en dreigt met juridische stappen'

'Lazio is woedend na actie van Club Brugge en dreigt met juridische stappen'

11-07-2022 18:01 Laatste update: 19:17
29

SS Lazio stond op het punt de transfer van Vedat Muriqi af te ronden, maar Club Brugge trok zich op het laatste moment terug. De Belgische club was niet tevreden met de medische keuring en dat kan de Italiaanse club niet waarderen, die met juridische stappen dreigt. 

Dat schrijft La Gazetta dello Sport. Lazio stond op het punt elf miljoen euro te innen voor de Kosovaarse aanvaller, maar kan naar het geld zwaaien door de actie van Brugge. Volgens de roze sportkrant is Lazio nu bereid om naar de FIFA te stappen, omdat alle transferpapieren al waren ondertekend. De krant voorspelt dat er later deze week meer informatie naar buiten zal komen over de zaak. 

Lazio vertrouwde de redenatie van Brugge niet en onderwierp Muriqi zelf aan de medische keuring. De Italiaanse club zag zelf dat er niets mis was met de spits en beschuldigt Brugge er nu van de medische keuring te gebruiken om 'de kaarten op tafel te verwisselen' en een betere onderhandelingspositie te verkrijgen. Ondanks de woede van de Italiaanse club zal Lazio nog steeds proberen de deal met Club Brugge te beklinken en anders Muriqi aan een andere club te slijten. Zo bood RCD Mallorca al zeven miljoen euro voor de goaltjesdief. Eind juni werd bekend dat Club Brugge ook geïnteresseerd was in Andy Carroll, maar de spits kwam eveneens niet door de medische keuring heen.