Timber: Ik heb met spelers van PSV, Feyenoord en Ajax gesproken

Timber: "Ik heb met spelers van PSV, Feyenoord en Ajax gesproken"

25-07-2022 15:25
143

Van alle spelers van FC Utrecht wordt over Quinten Timber het meeste gesproken. De middenvelder heeft zich in één jaar knap ontwikkeld en staat in de belangstelling van de topdrie uit de Eredivisie

Timber verliet Ajax afgelopen zomer transfervrij voor Utrecht, maar wordt nu weer in verband gebracht met zijn oude club. Zijn naam dook maandag op social media op als mogelijke nieuwste aanwinst van Alfred Schreuder.

"Iedereen weet dat ik de ambitie stap heb om een stap hogerop te maken als het sportieve plan klopt, maar dat gaat op gevoel", vertelt Timber bij ESPN. "Er speelt veel rond mij, dat is wel duidelijk. Ik weet niet of het gaat gebeuren. Ik heb de ambitie, maar het is in eerste instantie aan Utrecht. Alles gaat in goed overleg. Als je echt meer wilt weten, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer Christopher Coffie zijn (tevens broer van de Timbers, red.). Je mag hem bellen, ik weet alleen niet of je veel te weten gaat komen, haha."

Links en rechts wordt er wel aan Timber getrokken. "Dat gebeurt wel, ja. Ik heb met spelers van PSV, Feyenoord en Ajax gesproken, dus het gebeurt wel. Het is altijd wel leuk. Dat er interesse is, zegt dat ik het vorig jaar goed heb gedaan. Er wordt veel gezegd en geschreven, maar ik wil gewoon trainen en fit worden. Ik zit in een lekkere periode. We zitten in de voorbereiding, een nieuw team, nieuwe trainer en nieuwe spelers, dus ik zit er lekker in. Ik loop nog steeds iedere dag met een glimlach op de club en kan op de fiets naar de wedstrijden."