'Ajax zet zich schrap: Real, Bayern, City, United en Chelsea azen op talent (17)'

'Ajax zet zich schrap: Real, Bayern, City, United en Chelsea azen op talent (17)'

25 juli - 16:24
160

Ajax moet zijn best doen om Silvano Vos uit de handen van de Europese topclubs te houden. Vooral Chelsea is zeer geïnteresseerd in de zeventienjarige middenvelder, meldt Ajax Showtime.

Met zijn goede prestaties in de UEFA Youth League en met Oranje O17 op het EK heeft Vos zich in de kijker gespeeld bij meerdere Europese topclubs. Hij tekende anderhalf jaar geleden al een profcontract tot medio 2024 bij Ajax, dat toen onder meer de Duitse topclubs en FC Barcelona te snel af was. Nu wordt er echter opnieuw getrokken aan Vos.

Het rijtje geïnteresseerde clubs is imposant. Ajax Showtime noemt Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Manchester City, Manchester United en dus Chelsea. De Premier League-grootmachten, met The Blues voorop, maakten hun belangstelling inmiddels ook bij de speler kenbaar. Die wil op dit moment echter het liefst bij Ajax blijven. 

Vos speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Dit seizoen maakt hij deel uit van het Jong Ajax van John Heitinga. De kans is groot dat de landskampioen spoedig om tafel gaat over een nieuw contract voor de controlerende middenvelder, die bijna hersteld is van een bovenbeenblessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s