'Feyenoord lijkt nog niet over te gaan tot aanbod voor Boëtius'

'Feyenoord lijkt nog niet over te gaan tot aanbod voor Boëtius'

26-07-2022 14:32
72

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Feyenoord in zee gaat met Jean-Paul Boëtius. Het 28-jarige jeugdproduct van de Rotterdammers speelde wel mee in de oefenduels met Union Sint-Gillis en Olympique Lyon, maar zijn komst geniet momenteel geen prioriteit. Dat meldt 1908.nl.

Boëtius werd bij Feyenoord opgeleid als linksbuiten, maar de laatste jaren speelde hij bij het Duitse FSV Mainz 05 voornamelijk als aanvallende middenvelder. "We zien hem niet als vervanger voor bijvoorbeeld Luis Sinisterra. De goals zullen van anderen moeten komen", zei trainer Arne Slot zondag al tegen ESPN.

Wedden

Meer odds

Slot vindt Boëtius het beste tot zijn recht komen achter de bal, zoals hij ook tegen Lyon speelde. "Maar juist voor de posities waarvoor hij in beeld komt zijn we goed voorzien. Met Orkun Kökcü, Fredrik Aursnes en Mats Wieffers." Bovendien beschikt Feyenoord nog over Jens Toornstra en aanwinst Sebastian Szymanski.

Volgens 1908.nl circuleren in De Kuip daarnaast de namen van Quinten Timber (21) en Adil Aouchiche (20). Zij hebben een streepje voor op Boëtius, omdat ze nog restwaarde hebben. Zelf lijkt Boëtius ook een leeftijd te hebben dat hij vooral wil spelen. Beide partijen lijken elkaar vooral 'achter de hand te willen houden'. Zo kan de situatie veranderen als spelers als Fredrik Aursnes en Orkun Kökcü verkocht worden, of Timber en Aouchiche niet haalbaar blijken.

Kicker meldde maandagochtend dat Hertha BSC inmiddels contact opnam met de transfervrije Boëtius.