Cambuur richt pijlen op 21-jarige Noor en brengt bod uit: 'Kan ik niet ontkennen'

Cambuur richt pijlen op 21-jarige Noor en brengt bod uit: 'Kan ik niet ontkennen'

28-07-2022 19:20 Laatste update: 22:50
38

Osame Sahraoui staat in de belangstelling van SC Cambuur. Naar verluidt heeft de eredivisionist uit Leeuwarden een bod gedaan op de Noorse aanvaller van Valerenga IF.

Eerder op de dag maakte VoetbalPrimeur al melding van de interesse van Cambuur in de 21-jarige Noor, maar nu wordt dit nieuws ook bevestigd door Foeke Booy. De technisch directeur van Cambuur laat weten dat de Friezen een bod uitgebracht hebben. "Dat kan ik niet ontkennen", vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant. Booy wil niet zeggen hoe hoog het bod van Cambuur was. Naar verluidt wil Valerenga Sahraoui enkel verkopen, waardoor de technisch directeur erkent dat het een lastig verhaal dreigt te worden. "Al hebben we de hoop nog niet opgegeven."

Donderdag trok Cambuur al een defensieve kracht aan. Leon Bergsma maakte de overstap van het Zwitserse FC Aurau naar Leeuwarden en tekende een driejarig contract. "Centrale verdedigers die comfortabel zijn aan de bal en daarnaast van nature een leidersrol aannemen in het veld zijn schaars en Leon is zeker zo'n type", vertelde Booy tegen de clubkanalen. "Ook als mens denken wij dat hij goed bij ons en de club in het algemeen past en we zijn dan ook blij dat hij heeft gekozen voor de stap naar Leeuwarden."