Claim van The Sun: Ten Hag blokkeert Ajax-terugkeer Van de Beek

Claim van The Sun: Ten Hag blokkeert Ajax-terugkeer Van de Beek

21-08-2022 15:05
87

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft 'nee' gezegd tegen een mogelijke terugkeer van Donny van de Beek naar Ajax. Althans, dat meldt tabloid The Sun.

Ajax en Manchester United zijn in onderhandeling over Antony, maar ook de naam van Van de Beek zou aan bod zijn gekomen. Volgens The Sun tastte Ajax de mogelijkheden af om de aanvallende middenvelder (25) eventueel op huurbasis terug te halen naar Amsterdam.

Ten Hag is ervan overtuigd dat Van de Beek dit seizoen een rol kan gaan spelen bij United en geeft dan ook niet zijn zegen aan een vertrek. 'No chance', schrijft The Sun.

Van de Beek zit ook onder de nieuwe manager voornamelijk op de bank in Manchester. Hij wacht nog op zijn eerste Premier League-minuten van het seizoen. De oud-Ajacied heeft volgens de Engelse pers weinig zelfvertrouwen en Ten Hag ziet het naar verluidt als zijn taak om dat op te krikken.

Ajax verkocht Van de Beek twee jaar geleden voor een slordige veertig miljoen euro aan United. Vorig seizoen speelde hij een half jaar op huurbasis voor Everton.