Slot gaat in op twee Feyenoord-doelwitten: 'Grillitsch staat zeker op lijst'

Slot gaat in op twee Feyenoord-doelwitten: 'Grillitsch staat zeker op lijst'

27-08-2022 23:32
54

Feyenoord-trainer Arne Slot bevestigt dat de Rotterdammers nog niet klaar zijn op de transfermarkt. Ook Florian Grillitsch en Fredrik Björkan zijn in beeld in De Kuip. Laatstgenoemde was zaterdagavond zelfs aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord de Noorse linksback wil huren van Hertha BSC. Slot erkent dat er nog wel een vleugelverdediger bij mag wat hem betreft. "Hartman is nog niet fit voor negentig minuten en López moet nog wennen aan Nederland en het niveau hier. We krijgen straks een dubbel programma, dus het is niet raar dat wij als club nog kijken naar die positie", wordt hij geciteerd door RTV Rijnmond.

Voor de camera van ESPN stelt Slot ook dat Florian Grillitsch op het lijstje staat van Feyenoord. De Oostenrijkse international is een kandidaat om Fredrik Aursnes te vervangen. Hij vertrok deze zomer transfervrij bij Hoffenheim. "Of Grillitsch doorgaat? Ik ben niet de juiste persoon om dat aan te vragen", reageert de trainer desgevraagd. "Het is zeker een speler die op een lijst bij ons staat, maar ik kan me voorstellen dat meerdere clubs geïnteresseerd zijn."