Fortuna-eigenaar Gün ontkracht transferverhalen over 10-voudig Turks international

Fortuna-eigenaar Gün ontkracht transferverhalen over 10-voudig Turks international

29-08-2022 13:10
65

Fortuna Sittard werd dit weekeinde plots in verband gebracht met Abdülkadir Ömür, een tienvoudig international van Turkije en goede vriend van Burak Yilmaz. Eigenaar Isitan Gün ontkent bij TV100 echter dat de 23-jarige aanvallende middenvelder onderweg is naar Limburg.

Ömür ontbrak zondag tijdens de Süper Lig-topper van Trabzonspor tegen Galatasaray. Volgens de officiële lezing kampte hij met een blessure, maar al snel doken er andere berichten op in het land. Volgens journalist Zeki Uzundurukan wilde Ömür zelf niet spelen, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Fortuna Sittard. Bij de Eredivisie-club heeft zijn goede vriend Yilmaz een flinke vinger in de pap.

De komst van Ömür zou een flinke stunt zijn geweest van Fortuna. De middenvelder is doorgaans basisspeler bij de Turkse kampioen en hij speelde ook al tien interlands. Gün is echter niet op de hoogte van een mogelijke transfer. "Er speelt niets, ik hoor het nu voor het eerst van jou", zegt de Fortuna-eigenaar bij het Turkse TV100.