Doordeweekse speelronde in Engeland! Mooie odds bij teams in vorm Arsenal en Spurs

Doordeweekse speelronde in Engeland! Mooie odds bij teams in vorm Arsenal en Spurs

31-08-2022 14:00

ADVERTORIAL - In deze doordeweekse speelronde in de Premier League staan er weer een aantal topwedstrijden op het programma. Manchester City neemt het in eigen huis op tegen promovendus Nottingham Forest en Liverpool speelt thuis tegen Newcastle United. Bookmaker Unibet heeft weer interessante odds klaarstaan voor deze mooie wedstrijden in Engeland!

Manchester City - Nottingham Forest: Beide teams scoren

Manchester City is dit jaar weer de gedoodverfde favoriet om de titel te pakken in de Premier League. De Engelse topclub staat er met een tweede plek ook deze jaargang weer goed voor. Nottingham Forest heeft als promovendus ook de eerste punten al binnen na vier wedstrijden. Manchester City heeft wel in de laatste zeven wedstrijden, maar liefst vijf duels een doelpunt tegen gehad. Dus denk jij dat Nottingham Forest dit ook lukt, maar dat beide teams scoren? Dan krijg je bij bookmaker Unibet een mooie odd van 2.43Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Liverpool - Newcastle United: Fabian Schär krijgt een gele kaart

Liverpool kwam zaterdag eindelijk los in de Premier League met een gigantische 9-0 overwinning op Bournemouth. Mede daarom is de ploeg van trainer Jürgen Klopp de grote favoriet voor de wedstrijd tegen Newcastle United. Maar bij de ploeg van Eddie Howe loopt wel een favoriet rond voor een gele kaart deze wedstrijd. Schär is namelijk in zijn laatste drie wedstrijden bij Newcastle United op de bon gegaan bij de scheidsrechter. Denk je dat de Zwitser centraal achterin nog een keer de gele prent krijgt voorgeschoteld? Dan krijg je bij bookmaker Unibet een odd van 3.50!

West Ham United - Tottenham Hotspur: Tottenham Hotspur wint

Tottenham Hotspur is goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League. De ploeg van trainer Antonio Conte heeft zich goed versterkt en ook de eerste wedstrijden verliepen goed. Na vier wedstrijden is Tottenham terug te vinden op de derde plaats met tien punten. Qua goede start kunnen we niet hetzelfde zeggen over West Ham United. Zij hebben wel goed ingekocht met onlangs Lucas Paqueta als hoogtepunt, maar in de competitie zijn ze niet goed gestart. De ploeg van David Moyes staat met een zeventiende plek net boven de degradatiestreep en heeft pas drie punten in de competitie gehaald. Denk je dat Tottenham Hotspur de goede vorm doorzet en wint van West Ham? Dan ontvang je de mooie odd van 2.02!

Arsenal - Aston Villa: Arsenal wint

Over een goede start gesproken, de ploeg van Mikel Arteta kent pas echt een goed begin van de Premier League. Arsenal heeft nog niet verloren dit seizoen en is met twaalf punten uit vier wedstrijden de trotse koploper in Engeland. Aston Villa daarentegen heeft dit seizoen een keer gewonnen en staat op de zestiende plek in de competitie. Blijft Arsenal de winstreeks ook thuis tegen Aston Villa doorzetten? Dan krijg je bij bookmaker Unibet een mooie odd van 1.60!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.