'Groot nieuws uit Eindhoven: Chelsea meldt zich naast Álvarez ook voor Sangaré'

'Groot nieuws uit Eindhoven: Chelsea meldt zich naast Álvarez ook voor Sangaré'

31-08-2022 21:42 Laatste update: 22:03
332

Groot nieuws uit Eindhoven: Chelsea heeft naast Ajax-middenvelder Edson Álvarez ook PSV'er Ibrahim Sangaré op de korrel. Volgens het Eindhovens Dagblad is er een bod van 40 tot 45 miljoen euro gedaan op de Ivoriaan. De Sangaré-deal valt of staat met een mogelijke transfer van Cody Gakpo.

Eerder op de woensdagavond werd al duidelijk dat Chelsea een bod van vijftig miljoen heeft gedaan op Álvarez. Het is niet duidelijk hoe Ajax daarop heeft gereageerd, maar The Blues wedden in ieder geval niet op één paard. In de komende uren zal duidelijk moeten worden of Chelsea een deal kan sluiten met Ajax en/of PSV.

Bij PSV dreigen het plots nog spannende uren te worden, want er wordt ook flink getrokken aan Cody Gakpo. Het standpunt van PSV is in ieder geval duidelijk: Gakpo en Sangaré mogen sowieso niet allebei vertrekken uit Eindhoven.

PSV heeft ook een bod van Nottingham Forest ontvangen voor de 24-jarige middenvelder. De hoogte van de aanbieding is niet bekend, maar Sangaré heeft geen trek in een transfer naar de Premier League-promovendus. De international wil wel graag de overstap naar Stamford Bridge maken.

Begin augustus zette Sangaré nog zijn handtekening onder een fonkelnieuw contract in het Philips Stadion. Daardoor leek hij in ieder geval deze zomer bij PSV te blijven, maar nu ziet de wereld er weer heel anders uit. Sangaré had eerst een afkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan, maar door de verlenging vervalt die deze zomer. Als Sangaré gaat, kan PSV dus flink cashen.