De Telegraaf: Álvarez verschijnt niet op Ajax-training en wil per se naar Chelsea

De Telegraaf: Álvarez verschijnt niet op Ajax-training en wil per se naar Chelsea

01-09-2022 10:47 Laatste update: 10:53
687

Edson Álvarez is in navolging van Antony en Mohammed Kudus de derde Ajax-speler die niet meetraint, in afwachting van een transfer. De Mexicaan zet zijn zinnen op een transfer naar Chelsea. Sterker nog: hij wil per se naar The Blues, meldt De Telegraaf.

Chelsea heeft een bod van vijftig miljoen euro neergelegd in Amsterdam. Een 'niet te weigeren aanbieding' volgens Álvarez, die niet op de training is verschenen, klinkt het. De controleur zou donderdagmorgen zijn vertrekwens opnieuw bij de clubleiding hebben ingediend. Hij is wel aanwezig op De Toekomst, maar neemt geen deel aan de groepstraining.

Wedden

Meer odds

Volgens de ochtendkrant ziet Álvarez Chelsea als een droomclub. Op Stamford Bridge kan hij in vijf seizoenen vijftig miljoen euro verdienen. Naar verluidt heeft de middenvelder goede hoop dat de transfer doorgaat. Het Chelsea-bod zou nog niet zijn afgewezen door Ajax, terwijl er ruimte voor onderhandeling is.

Álvarez stond in een eerder stadium in de concrete belangstelling van Newcastle United. The Magpies wilden eveneens ver gaan voor de Mexicaan. Het bod van Chelsea is Ajax overvallen. Wegens de hoogte van het bod zitten de Amsterdammers in een spagaat.