Unibet pakt uit met PSV-promo: 50 keer je inleg bij thuiszege op RKC!

Unibet pakt uit met PSV-promo: 50 keer je inleg bij thuiszege op RKC!

11-09-2022 13:00 Laatste update: 14:00

ADVERTORIAL - PSV staat zondagmiddag in eigen huis tegenover RKC Waalwijk en zal koste wat kost een goed resultaat willen neerzetten. De Eindhovenaren hebben een teleurstellende week achter de rug na de nederlaag tegen FC Twente en het gelijkspel tegen FK Bodø/Glimt. Unibet heeft een speciale promo klaargezet voor deze wedstrijd. Wint PSV van RKC? Dan pak je vijftig keer je inleg terug! Hier leggen wij je graag uit hoe de promo werkt. 

PSV liep vorige week voor het eerst averij op in de Eredivisie en vooral de manier waarop zal trainer Ruud van Nistelrooij zorgen hebben gebaard. RKC lijkt echter een goede tegenstander om weer orde op zaken mee te stellen: de ploeg van Joseph Oosting won pas één keer dit seizoen en pakte zes punten. Wint PSV in eigen huis van de Waalwijkers? Dan verdien je vijftig keer je inzet terug! Let op: de promo is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een account aan. Het is belangrijk dat je tijdens de registratie de optie 'PSV boost x 50' aanvinkt. Nadat je registratie succesvol is, doe je een storting. Dit kan snel en eenvoudig via iDeal. Vervolgens ga je naar de wedstrijd PSV - RKC Waalwijk en wed je op 'Reguliere speeltijd: PSV Eindhoven'. 

Het is belangrijk dat je voor deze specifieke bet kiest, anders treedt de boost niet in werking. Na het selecteren van de weddenschap vink je de uniboost aan. De maximale inzet voor deze boost is €1, maar minder inleggen is ook mogelijk. Wint PSV voor het eigen publiek van RKC? Dan win je vijftig euro! Stelt PSV tóch teleur? Dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.