Oranje hoeft geen rekening te houden met Bayern-verdediger in eerste WK-duel

Oranje hoeft geen rekening te houden met Bayern-verdediger in eerste WK-duel

13-09-2022 16:01
24

Het Nederlands elftal hoeft op het WK geen rekening te houden met Bayern München-verdediger Bouna Sarr. De rechtsback moet een knie-operatie ondergaan en mist daardoor het WK in Qatar met Senegal.

Op de Afrika Cup van eerder dit jaar was Sarr nog een vaste waarde bij toernooiwinnaar Senegal, maar hij gaat het WK niet meemaken met zijn land. De dertienvoudig international heeft last van knieproblemen en moest daardoor onder het mes, zo maakt Bayern bekend.

De operatie is wel succesvol verlopen. Sarr kwam dit seizoen nog geen enkel duel in actie vanwege zijn knieklachten. Normaal gesproken moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Benjamin Pavard en Noussair Mazraoui bij Bayern.

Via Instagram reageert Sarr op zijn ingreep. 'Hallo iedereen, mijn operatie is succesvol verlopen. Ik weet alleen niet hoe ik mijn teleurstelling kan uiten over het feit dat ik het WK moet gaan missen. Dit was geen makkelijke beslissing om te nemen, maar uiteindelijk begreep ik dat dit het meest verstandige zou zijn voor mijn carrière.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bouna Sarr (@bounasarr)