Slot knipoogt: We gaan er nu achterkomen hoe hard de rest kan zingen

Slot knipoogt: "We gaan er nu achterkomen hoe hard de rest kan zingen"

14-09-2022 16:52
30

Feyenoord hoopt zich donderdag Europees te kunnen revancheren voor de pijnlijke nederlaag tegen SS Lazio (4-2). Naast het ontbreken van Lutsharel Geertruida en Ofir Marciano, bevestigde Arne Slot tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sturm Graz ook geen beroep te kunnen doen op Sebastian Szymanski.

Verder is de Feyenoord-selectie compleet. "Je kan in een wedstrijd een keer de mindere zijn van de twee. Dat overkomt je in een seizoen. Maar dat het op sommige vlakken een reality-check is geweest, is ook helder", zei Slot volgens De Telegraaf over Lazio-uit. "Nu is de uitdaging om constant te worden in fanatisme en agressiviteit."

"Sturm Graz heeft gelijkenissen met Lazio. Zij spelen ook met enorm veel discipline. Graz heeft een hele agressieve manier van druk zetten. Daardoor verwacht ik weinig rust in de wedstrijd. Het zal heen en weer gaan."

De Rotterdammers zijn door de tuchtcommissie van UEFA gestraft voor ongeregeldheden tijdens het duel met Olympique Marseille vorig seizoen. Daardoor moet de noordtribune leeg blijven. Maar over een eventuele mindere ambiance in De Kuip na een sanctie van de UEFA, maakt Slot zich geen zorgen. "We gaan er nu achterkomen hoe hard de rest kan zingen nu de fanatieke aanhang er niet is", wordt de trainer geciteerd door RTV Rijnmond.