Lazio in beker te sterk voor Fiorentina

30-01-2008 21:19

Fiorenti na leek aan het begin van de wedstrijd een lastige kluif te worden voor Lazio. Rechtsbuiten Franco Semioli dribbelde simpel langs debutant Stefan Radu waarna hij doelman Nando Muslera verschalkte met een harde knal.

Lazio, waar Rolando Bianchi zijn debuut in de basis maakte, herstelde zich tien minuten voor rust. Verdediger Aleksander Kolarov knalde een vrije trap achter Sebastian Frey.

Na een uur spelen besliste Tomasso Rocchi het treffen. De aanvaller glipte achter de defensie van Viola en zette een mooie pass van Goran Pandev om in de verdiende 2-1.

Gister wist Lazio's stadgenoot AS Roma zich al te kwalificeren voor de halve finale. De Giallorossi bleken over twee duels te sterk voor Sampdoria.