Noa Lang gedegradeerd tot bankzitter: 'Nu staat hij een beetje voor lul'

Noa Lang gedegradeerd tot bankzitter: 'Nu staat hij een beetje voor lul'

13-10-2022 17:25
54

Noa Lang staat 'een beetje voor lul', vindt Khalid Boulahrouz. De aanvaller van Club Brugge liet België deze zomer versteld staan met een opzienbarend afscheidsinterview, maar kwam niet weg en zit nu op de bank.

Lang liet in juni optekenen dat België hem zou gaan missen. "Ik heb jullie voetbal heet gemaakt", zei hij onder meer in een afscheidsinterview met Het Laatste Nieuws. De oud-speler van Ajax zit echter nog steeds in Brugge. "Ik heb niet zoveel moeite met die uitspraken, maar het pakt heel verkeerd uit als het niet zo loopt als je had gehoopt of gedacht. Dat is bij hem het geval", zegt Boulahrouz bij Ziggo Sport over Lang.

Wedden

Meer odds

"Lang heeft iets te vroeg afscheid genomen", weet de oud-international. "Ik zou zeggen: wacht even met dat soort uitspraken tot je echt hebt getekend, en doe het dan. Iemand die zich zo durft uit te spreken, dat heeft wel wat en ik heb er geen moeite mee. Maar nu staat hij een beetje voor lul." Het wordt voor vijfvoudig international Lang 'moeilijk' om nog een plek in de WK-selectie van Oranje af te dwingen, besluit Boulahrouz.