Kramer ziet Bijlow op deur kloppen: 'Denk dat hij eerste keeper kan worden op WK'

Kramer ziet Bijlow op deur kloppen: 'Denk dat hij eerste keeper kan worden op WK'

22-10-2022 11:45 Laatste update: 12:15
56

Michiel Kramer denkt dat Justin Bijlow serieus kans maakt om de eerste doelman van het Nederlands elftal te worden op het WK in Qatar. De spits van RKC Waalwijk ziet de Feyenoord-keeper steeds beter in vorm geraken.

Vrijdag maakte bondscoach Louis van Gaal de officiële voorselectie voor het WK bekend. Daarin was plek voor een vijftal keepers. Bijlow, die niet bij de selectie zat voor de laatste interlandperiode, staat ook op die lijst. 

Kramer denkt dat zijn collega uit de Eredivisie inmiddels weer flink is gestegen in de pikorde. "Ik vind hem wel een stukje beter dan een paar weken geleden. Ik denk serieus dat hij gewoon kans maakt om de eerste keeper te worden van het Nederlands elftal. Hij wordt alleen nog maar beter en het vertrouwen dat hij nu krijgt gaat hem een boost geven", aldus de voormalig Feyenoord-spits in gesprek bij Rijnmond Sport

De andere vier keepers in de voorselectie zijn Jasper Cillessen, Andries Noppert, Mark Flekken en Remko Pasveer. Laatstgenoemde keepte de laatste twee interlands tegen respectievelijk Polen en België.