Van de Streek en Azarkan scoren en Fortuna blijft ongeslagen: dit zijn onze tips!

Van de Streek en Azarkan scoren en Fortuna blijft ongeslagen: dit zijn onze tips!

29-10-2022 12:00

Zaterdagavond gaat speelronde 12 in de Eredivisie van start. Met sc Heerenveen – FC Utrecht, Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles – Excelsior staan er drie wedstrijden op het programma. Unibet heeft drie mooie Eredivisie-weddenschappen voor je in petto waar je zelfs een Free Bet mee kan verdienen voor het WK in Qatar!

Sc Heerenveen – FC Utrecht: Sander van de Streek maakt een doelpunt (4.35)

Met Heerenveen tegen Utrecht staan er twee teams tegenover elkaar die afgelopen weekend de nodige goede moed hebben ingewonnen. De Friezen wisten weer eens te winnen bij FC Volendam (1-3), terwijl de Domstedelingen er in de Galgenwaard een feestje van maakten tegen Sparta Rotterdam (3-1). De twee ploegen ontlopen elkaar niet veel en staan op een respectievelijk zevende en achtste plaats. Het is dan ook lastig om een winnaar te voorspellen, maar bij Utrecht is er één man die vaak van zich laat zien in wedstrijden als deze: Sander van der Streek. De aanvallende middenvelder heeft een neusje voor de goal en duikt vaak in de spits op. Van de Streek kwam in de laatste twee uitwedstrijden tot scoren voor de ploeg van Henk Fraser. Voor een nieuw uitdoelpunt van zijn voet krijg je liefst 4.35 bij bookmaker Unibet.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard: Fortuna speelt gelijk of wint de wedstrijd (1.91)

Sinds de komst van Julio Velázquez valt er weer wat te juichen bij Fortuna Sittard. De Spaanse trainer verloor nog geen wedstrijd met de Limburgse ploeg en overleefde zelfs de altijd lastige wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip (1-1). Zaterdag staat er weer een retourtje naar Rotterdam op het programma, maar dit keer is Sparta de tegenstander. De club uit Spangen maakt een goed seizoen door, maar liep afgelopen weekend averij op tegen FC Utrecht (3-1 verlies). Ook voor hen zal het een lastig karwei zijn om de eerste ploeg te worden die er met drie punten vandoor gaat tegen het Fortuna onder Velázquez. Op Unibet staat een odd van 1.91 voor wanneer de Limburgers gelijk spelen of winnen.

Go Ahead Eagles – Excelsior: Marouan Azarkan maakt een doelpunt (4.90)

Met Go Ahead Eagles tegen Excelsior staat er een wedstrijd uit het rechterrijtje op het programma. De club uit Deventer speelde afgelopen zondag in de laatste minuten gelijk tegen NEC Nijmegen (3-3), terwijl de Kralingers knap wonnen van AZ (2-1). Avondwedstrijden in de Adelaarshorst zijn altijd een garantie voor spektakel. Het fanatieke publiek schreeuwt hun ploeg naar voren, zeker in wedstrijden waarbij men denkt dat er wat te halen valt. Dat zou ook goed kunnen tegen Excelsior, maar afgelopen weekend bleek de ploeg van Marinus Dijkhuizen levensgevaarlijk in de counter. Met name de loopacties van Azarkan achter de laatste lijn zijn moeilijk te verdedigen, een situatie waar ook zijn doelpunt tegen AZ uit voortkwam. Op Unibet staat een odd van liefst 4.90 voor een doelpunt van de Nederlander met Marokkaanse roots.

Zet in en scoor een Free Bet van €10 voor het WK!

Als je nu inzet op wedstrijden van de Eredivisie ontvang je een Free Bet van €10 die je kan spelen tijdens Pre-Match of live-wedstrijden tijdens het WK in Qatar. Hoe gaat dit in zijn werk? Accepteer eerst het aanbod onder bonusaanbiedingen. Daarna moet je minimaal €5 euro inzetten op een weddenschap met een odd van minimaal 1.40 uit een Eredivisieduel. Zodra de weddenschap is afgehandeld, ontvang je de Free Bet op je account. Voila!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.