Vitesse klopte aan bij Grim na vertrek van Letsch: 'Kan er ook niet van balen'

Vitesse klopte aan bij Grim na vertrek van Letsch: 'Kan er ook niet van balen'

30-10-2022 10:27 Laatste update: 10:55
34

Fred Grim werd benaderd om trainer van Vitesse te worden na het vertrek van Thomas Letsch. De oefenmeester kreeg een belletje van de club, maar een echt voorstel heeft hij nooit gekregen.

"Vitesse heeft mij toendertijd wel gevraagd ja”, vertelt Grim bij Goedemorgen Eredivisie. "Alleen zijn ze nooit echt concreet geworden. Ik kan er uiteindelijk ook niet echt van balen, omdat ik nooit een voorstel heb gekregen. Ik ben in ieder geval wel weer klaar om bij een mooie club aan de slag te gaan."

De laatste baan van Grim was die van trainer bij Willem II. De Nederlandse oefenmeester werd toen ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten in Tilburg. "Dat kwam voor mij wel heel erg onverwachts. Joris Mathijsen bleef als technisch directeur altijd achter mij staan, dus hem valt niets te verwijten. Mijn vertrek ligt wel bij Martin van Geel denk ik. Hij zal daar de aanstichter van zijn geweest."

Grim werd in 2022 ontslagen bij Willem II. Daarvoor werkte hij bij RKC Waalwijk en was hij assistent-trainer bij Sparta en het Nederlands elftal.