Feyenoord-uitblinker Bijlow net op tijd in vorm: 'Dat is belangrijkste taak'

Feyenoord-uitblinker Bijlow net op tijd in vorm: 'Dat is belangrijkste taak'

03-11-2022 21:56
48

Justin Bijlow was donderdag belangrijk voor Feyenoord. De 24-jarige doelman hield de ploeg van Arne Slot met een aantal knappe reddingen op de been in het Europa League-duel met SS Lazio (1-0). Hij lijkt definitief te hebben afgerekend met zijn vormdip.

"Een mindere fase heeft iedereen, denk ik. Ik probeer gewoon iedere dag keihard te trainen. Stap voor stap kom ik terug. Ik hoop dat ik deze lijn kan doortrekken en het team kan helpen, want dat is mijn eerste en belangrijkste taak", reageert Bijlow voor de camera van ESPN.

Toch lijkt de Feyenoord-doelman net op tijd in vorm met het oog op het WK in Qatar. Hij behoort tot de voorselectie van het Nederlands elftal, waar een heuse keepersstrijd gaande is. "Ze zeggen nog drie potjes, maar ik moet het zondag weer laten zien. Ik moet wedstrijd voor wedstrijd mijn ding doen", stelt Bijlow, die donderdag pluspunten lijkt te hebben gescoord bij bondscoach Louis van Gaal. "Daar wil ik het niet over hebben. Vandaag speelde ik een goede wedstrijd, maar zondag moet dat weer zo zijn."

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij FC Volendam. Voor de winterstop wachten ook nog duels met SC Cambuur en Excelsior.