Sneijder onthult discussie tussen Blind en Schreuder: 'Er is wat gebeurd ja'

Sneijder onthult discussie tussen Blind en Schreuder: 'Er is wat gebeurd ja'

07-11-2022 23:59
98

Wesley Sneijder zegt dat er een discussie in de kleedkamer is geweest tussen Alfred Schreuder en Daley Blind. De analist vertelt bij Veronica Offside dat hij van mensen bij Ajax heeft gehoord dat de twee onlangs een woordenwisseling hadden.

"Er is wat tussen die twee gebeurd ja", vertelt Sneijder over de reden waarom Blind op de bank zit bij Ajax. "Ze hebben onlangs een discussie gehad in de kleedkamer. Of dit nog verder is gegaan in de dagen daarna dat weet ik dan weer niet, maar ik weet wel dat het een flinke discussie is geweest. Schreuder hoeft dat als trainer ook niet te pikken natuurlijk, ook al weet ik niet wat er is gezegd. Het kan best zijn dat hij nu straf heeft en dat zie je ook wel een beetje aan de manier waarop hij rondloopt."

Blind zit sinds de wedstrijd tegen Rangers FC op de bank bij Ajax en volgens Sneijder ligt dat dus niet direct aan zijn mindere vorm. Voor de analist is het nu ook een raadsel wie de opbouw moet gaan verzorgen bij de Amsterdammers. "Over Álvarez heb ik al vaker gezegd dat hij niet kan voetballen en Bassey heeft die kwaliteiten ook niet echt. Blind is wel de enige die de opbouw van achteruit kan verzorgen."