Gudelj onder de indruk van PSV: 'Van Nistelrooij heeft hecht collectief gemaakt'

Gudelj onder de indruk van PSV: 'Van Nistelrooij heeft hecht collectief gemaakt'

08-11-2022 09:29
25

Nemanja Gudelj vindt het leuk dat hij met Sevilla tegen PSV gaat spelen in de Europa League. De middenvelder annex verdediger gaat daardoor even terugkeren in Nederland. Gudelj ziet ook dat Ruud van Nistelrooij de zaken goed op orde heeft in Eindhoven.

In de tussenronde van de Europa League staan PSV en Sevilla tegenover elkaar, zo wees de loting van maandag uit. Gudelj reageert daar in gesprek met De Telegraaf op. "Het is natuurlijk prachtig om tegen een Nederlandse club te spelen", stelt de international, die in het verleden speelde voor NAC Breda, AZ en Ajax.

"Ik vind het leuk om voor even in Brabant terug te keren. PSV maakte indruk in de wedstrijd tegen Ajax, vond ik. Ruud van Nistelrooij heeft er een hecht collectief van gemaakt. We moeten op onze hoede zijn. Maar dat geldt andersom voor PSV ook. Al hoop ik natuurlijk dat ze zich zand in de ogen laten strooien door onze positie op de ranglijst."

Gudelj doelt op de teleurstellende zeventiende plek die Sevilla nu bezet in de competitie. De club uit Andalusië eindigde als derde in een Champions League-groep met Manchester City, Borussia Dortmund en FC Kopenhagen.