Fabrizio Romano: Manchester United werkt aan 'transferprioriteit' voor Ten Hag

Fabrizio Romano: Manchester United werkt aan 'transferprioriteit' voor Ten Hag

09-11-2022 11:29 Laatste update: 11:38
42

Erik ten Hag hoopt in de winterse transferperiode een rechtsback te verwelkomen bij Manchester United. Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert heeft de komst van een concurrent voor Diogo Dalot prioriteit.

Ten Hag is na een moeizame start zéér tevreden over Dalot, maar weet tegelijkertijd dat Manchester United in de problemen komt als de Portugese rechtsback wegvalt. Daarom moet er in januari een nieuwe rechtsback naar Old Trafford komen.

In augustus was Sergiño Dest een optie, maar een akkoord met zijn club FC Barcelona kwam niet van de grond. De oud-Ajacied koos vervolgens op het laatste moment voor een huurtransfer naar AC Milan.

Eén van de namen die Manchester United zouden kunnen versterken, is Jeremie Frimpong. De vleugelverdediger van Bayer Leverkusen, die kans maakt om met Oranje naar het WK in Qatar te gaan, maakt dit seizoen veel indruk.

De zoektocht naar een rechtsback heeft als gevolg dat Aaron Wan-Bissaka mag uitkijken naar een nieuwe club. Ten Hag ziet geen heil meer in een samenwerking met de Engelsman, die in 2019 nog 55 miljoen euro kostte.