Van Bommels Antwerp trekt het recht tegen Club, hoofdrol voor Janssen

13-11-2022 15:35
6

Vincent Janssen heeft Royal Antwerp FC een punt bezorgd in het duel met Club Brugge. De ploeg van Mark van Bommel stond een kwartier voor tijd nog met 2-0 achter, maar wist het in de slotfase recht te trekken.

Door doelpunten van Brandon Mechele en Noa Lang stond Club Brugge na 62 minuten spelen op een 2-0 voorsprong tegen Antwerp. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar in de slotfase trok Antwerp de wedstrijd recht. Michael Frey maakte op aangeven van Janssen de aansluitingstreffer en twee minuten later scoorde Janssen zelf vanaf de stip.

Antwerp is Club Brugge inmiddels voorbij op de ranglijst en staat tweede. Het verschil tussen de twee teams is twee punten (35 om 33). KRC Genk is met 43 punten koploper in de Jupiler Pro League.