'Ik denk dat het alleen maar beter gaat als ik bij Feyenoord zou spelen'

'Ik denk dat het alleen maar beter gaat als ik bij Feyenoord zou spelen'

14-11-2022 07:58
26

Marouan Azarkan ziet zichzelf volgend seizoen elke twee weken in De Kuip spelen. Zijn assist tijdens Feyenoord-Excelsior smaakte in elk geval naar meer.

Excelsior verloor met 5-1 van koploper Feyenoord, maar voor Azarkan kan het laatste Eredivisie-weekend van 2023 eigenlijk niet meer stuk. "Het is mooi om terug te zijn", glunderde de Feyenoord-huurling zondagavond voor de camera van ESPN.

"Ik heb een paar keer in De Kuip gespeeld, toen met het Feyenoord-logo op mijn borst. Dit voelde als thuiskomen", vervolgt Azarkan. "Vorig jaar heb ik het laten zien in de Keuken Kampioen Divisie en nu laat ik zien dat ik de Eredivisie ook aankan. Ik denk dat het alleen maar beter gaat als ik bij een club als Feyenoord zou spelen."

Azarkan keert na dit seizoen in principe terug naar Feyenoord, waar zijn contract nog één jaar doorloopt. "Ik heb geen contact met Feyenoord, dat is niet erg", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Ik heb de trainer (Arne Slot, red.) wel gesproken en hij zei dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld."