Perez ziet positieve kentering: 'Tot einde seizoen een serieuze titelkandidaat'

Perez ziet positieve kentering: 'Tot einde seizoen een serieuze titelkandidaat'

14-11-2022 10:23
146

Kenneth Perez beschouwt Feyenoord als een serieuze titelkandidaat. De Deen is onder de indruk van de ontwikkeling bij de Rotterdammers en wijst daarbij naar de periode voor de komst van Arne Slot.

Feyenoord heeft zich door de 5-1 zege op Excelsior gekroond tot winterkampioen, met drie punten meer dan Ajax en PSV. "Feyenoord doet het hartstikke goed", constateert Perez bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. "Dat had je anderhalf jaar geleden niet kunnen voorspellen."

Perez haalt de Disney-documentaire aan, die anderhalf jaar geleden werd gemaakt toen Dick Advocaat nog aan het roer stond. "Feyenoord werd belachelijk gemaakt met het spel en die documentaire", aldus de analist, die ziet dat het beeld compleet gedraaid is. "Anderhalf jaar later is Feyenoord een serieuze ploeg geworden. Ze hebben de finale van de Conference League gehaald, als groepswinnaar overwinterd in de Europa League en ze staan bovenaan in de Eredivisie. Ze blijven tot het einde van het seizoen een serieuze titelkandidaat."