'Feyenoord zoekt middenvelder en kijkt naar WK-ganger (20) uit Zwitserland'

'Feyenoord zoekt middenvelder en kijkt naar WK-ganger (20) uit Zwitserland'

22-12-2022 11:34 Laatste update: 11:38
60

Feyenoord heeft belangstelling voor een twintigjarige middenvelder uit Zwitserland. Ardon Jashari, speler van FC Luzern, wordt volgens de laatste geruchten in de gaten gehouden door de Rotterdammers.

Jashari staat in Zwitserland te boek als een groot talent, die wordt gevolgd door 'internationale topclubs'. Volgens het Zwitserse medium 4-4-2 is Feyenoord één van de geïnteresseerden. De Rotterdammers hebben de controleur bekeken en houden hem inmiddels nauwlettend in de gaten, klinkt het.

Het is geen geheim dat Feyenoord op zoek is naar versterking voor het middenveld. Het vertrek van Fredrik Aursnes naar Benfica werd niet opgevangen, omdat Ramiz Zerrouki bij FC Twente bleef en de vermeende interesse in andere spelers is vooralsnog niet concreet geworden. Zomeraankoop Mats Wieffer is een kandidaat voor de rol van controleur, maar hij is opnieuw geblesseerd geraakt.

Volgens 4-4-2 hebben naast Feyenoord nog veel meer clubs interesse in Jashari. Hij werd verrassend opgenomen in de WK-selectie van Zwitserland en maakte zijn enige minuten in de achtste finale tegen Portugal (6-1). Het is nog wachten op het eerste bod op Jashari.