Wonderkind Real Madrid komt met tekst en uitleg: 'Idool stuurde me veel berichten'

Wonderkind Real Madrid komt met tekst en uitleg: 'Idool stuurde me veel berichten'

29-12-2022 18:35 Laatste update: 18:43
15

Endrick is bij Marca met tekst en uitleg gekomen over zijn aanstaande transfer naar Real Madrid. Het nog maar 16-jarige toptalent heeft mede door Vinícius en Cristiano Ronaldo voor De Koninklijke gekozen.

In zijn eerste interview met de krant uit de hoofdstad zegt hij dankbaar te zijn. "Ik ben heel gelukkig. Ik ben God heel dankbaar, maar ik sta met beide benen op de grond", begint de tiener. "Ik heb nog niets gewonnen. In 2024, als ik naar Real Madrid ga, hoop ik het naar mijn zin te hebben. Op dit moment ben ik nog actief bij Palmeiras, maar ik zal Madrid van ver aanmoedigen."

"Real Madrid is een heel grote club. 'Vini', (Vinicíus, red.) heeft me veel berichten gestuurd. Ik heb ook voor Real Madrid gekozen vanwege Ronaldo. Ik denk dat dit de juiste keuze is. Zij zijn mijn helden."

Daarna richt Endrick zich tot de Braziliaanse enclave bij Real Madrid. "Moge Vinicius, die mijn vriend is, een geweldig seizoen hebben. Hetzelfde geldt voor Eder (Militao, red.) en Rodry (Rodrygo Goes, red.). Moge Real Madrid nog meer Champions Leagues, landstitels en bekers winnen", aldus de Braziliaan.