'Feyenoord lijkt ook streep te kunnen zetten door Schouten door Bologna-standpunt'

'Feyenoord lijkt ook streep te kunnen zetten door Schouten door Bologna-standpunt'

15-01-2023 20:48
84

Een transfer van Jerdy Schouten naar Feyenoord lijkt een lastig verhaal te worden. De Rotterdammers hoopten de 26-jarige middenvelder te huren, maar dat is onbespreekbaar voor zijn club Bologna. Voor een definitieve transfer zou Feyenoord tussen de acht en tien miljoen euro op tafel moeten leggen en dat lijkt onhaalbaar.

Dat meldt het Algemeen Dagblad zondagavond. Feyenoord zoekt deze winter naar een nieuwe middenvelder, maar het ving bot bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. Nu lijkt Schouten op zijn beurt dus ook niet naar De Kuip te komen. Volgens 'goed ingevoerde bronnen' van het AD wil Bologna onder geen beding meewerken aan een verhuur.

Een definitieve transfer lijkt dus ook een lastig verhaal te worden. Eerder leek Bologna vijftien miljoen te willen hebben voor de middenvelder uit Hellevoetsluis, maar het AD noemt nu een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro. Dat lijkt Feyenoord echter ook niet te kunnen betalen.

Slot ontkende voor het duel tussen FC Groningen en Feyenoord (0-3) niet dat hij contact heeft gehad met Schouten. De coach benadrukte wel dat de Oranje-international geen speler van Feyenoord is. In Italië is Schouten geen onbetwiste basisspeler meer, al mag hij wel aan de aftrap verschijnen in het merendeel van de duels. Hij heeft nog een contract tot medio 2026.