Tadic weigert te ver vooruit te kijken: 'Wil mijn best doen voor Ajax'

Tadic weigert te ver vooruit te kijken: 'Wil mijn best doen voor Ajax'

3 februari - 16:44 Laatste update: 19:00
102

Dusan Tadic wil nog niet zo veel over zijn toekomstplannen kwijt in een interview met Ajax Life. De 34-jarige aanvaller heeft in Amsterdam als speler nog een contract lopen tot 2024.

In gesprek met het magazine zegt hij dat hij zich nu nog volop wil inzetten. "Ik wil mijn best doen voor Ajax, verder dan dat kijk ik niet. Ik wil jonge spelers uitleggen hoe mooi de club is, hoe belangrijk het is om prijzen te winnen en om ons voetbal te spelen. Er zijn bij deze club zoveel legendes ontstaan, er zit zoveel cultuur in de club. Wij representeren nu dat unieke. Daar moeten we ons bewust van zijn", gaat hij verder.

Over het inleveren van zijn huidige contract bij het mislopen van de Champions League voor volgend seizoen, wil hij niets kwijt. "Daar wil ik niet aan denken. Ik wil positief denken, dat moet iedereen doen. Dan ben ik ervan overtuigd dat we ook dit seizoen nog kampioen kunnen worden."

"Als ik stop, zullen mensen realiseren wat ik heb gedaan. Over tien jaar zullen mensen ook beseffen wat we als ploeg de afgelopen jaren hebben bereikt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie