Lang: 'Misschien maken Antwerp-fans zich heel druk om mij omdat ik heel goed ben'

Lang: 'Misschien maken Antwerp-fans zich heel druk om mij omdat ik heel goed ben'

05-02-2023 20:46
43

Noa Lang is niet onder de indruk van de fans van Royal Antwerp. De supporters op De Bosuil zongen tijdens de hele wedstrijd liedjes over de Oranje-international, die zich daarover verbaasde.

De Antwerp-supporters zouden tijdens het treffen met Club Brugge meermaals 'Noa Janet' gezongen hebben. Een janet is een Vlaamse benaming voor iemand die homoseksueel is. "Ik ben altijd geliefd hier", vertelt Lang na afloop van de wedstrijd bij Eleven Sports. "Het zint ze denk ik niet dat we hier vorig jaar kampioen zijn geworden, ik weet niet was het is."

"Ik zie het gewoon als een compliment", gaat Lang verder. "Als ze niet over je zingen, ben je misschien niet interessant genoeg. Misschien maken ze zich heel druk om mij omdat ik heel goed ben. Voor mijn gevoel waren de fans van Antwerp hun team niet eens aan het supporten. Dat hoort erbij en ik vind het wel mooi, maar helaas heb ik ze niet stil kunnen maken met een goal."

Het duel tussen Antwerp en Club Brugge eindigde uiteindelijk in een doelpuntloos gelijkspel. De ploeg van Mark van Bommel en Marc Overmars blijft daardoor derde staan, terwijl het Lang zich met Club Brugge op de vierde positie bevindt.