'Nieuwe ontwikkelingen in Spaanse Cillessen-soap: NEC-keeper wordt aangeklaagd'

'Nieuwe ontwikkelingen in Spaanse Cillessen-soap: NEC-keeper wordt aangeklaagd'

08-02-2023 09:46
127

Maria Morán, erkend journaliste in Spanje en tevens ex-partner van doelman Jasper Cillessen dient een klacht in tegen de doelman van NEC. Hij wordt beschuldigd van het in de steek laten van zijn familie.

Dat Cillessen en Morán geen 'happy end' kenden aan hun relatie was al bekend. In november kwam het voor de rest van Nederland aan het licht dat de doelman een kind had in Spanje met de journaliste. Nu is er dus ook officieel een klacht ingediend door de Spaanse.

De keeper, die in het verleden bij onder meer Barcelona actief was, wordt door de vrouw beschuldigd van het in de steek laten van zijn familie, zo meldt het spaanse AS. Hieronder valt het niet betalen van de zorgkosten voor zijn dochter, die hij volgens de klacht in het ziekenhuis achterliet. Ook vermeldt de advocaat van Maria Morán dat Cillessen ongepaste opmerkingen maakte richting de vrouw.

Er is voornamelijk veel commotie ontstaan over de financiële steun die Cillessen niet scheen te geven aan zijn dochter. ''Het moest gebeuren door Maria's grootvader, bijna negentig jaar oud, die nog nooit een creditcard heeft gehad en die zijn spaargeld moest gebruiken om zijn kleindochter te helpen’", aldus Teresa Bueyes (advocate Maria Morán). De advocaten van Cillessen  hebben zich nog niet over uitgesproken over de zaak.