Willem ll komt tijdens duel met FC Dordrecht met fraaie actie

Willem ll komt tijdens duel met FC Dordrecht met fraaie actie

9 februari - 13:42
4

Willem ll heeft voor aanstaande vrijdag een mooie actie op poten gezet. Voor het goede doel Matchis onderneemt de club uit Tilburg actie: de hele wedstrijd staat in het teken van de stichting die zich inzet voor mensen met ernstige bloedziektes.

Tijdens de wedstrijd van vrijdagavond tegen FC Dordrecht dragen de spelers een tenue met het logo van Matchis op de voorkant. Deze tenues worden na de wedstrijd verkocht op MatchWornShirts.com. Verder wordt er op deze wedstrijddag veel aandacht besteed aan het belang van stamceldonatie. Dit allemaal onder het motto: 'Matchday is Matchisday'. 

Aandacht naar dit onderwerp was er al eerder bij Willem ll, toen de supporter en FBO-voorzitter(de belangenorganisatie voor clubs in het betaald voetbal) Serge Rossmeisl overleed in oktober 2022. Sindsdien is de club uit Tilburg maatschappelijker betrokken en dit leidt tot de mooie actie van vrijdagavond.

In de wedstrijd tegen Dordrecht, dat zich op de vijftiende plek bevindt, hoopt Willem ll hun goede reeks door te zetten. De afgelopen wedstrijden tegen FC Eindhoven en Helmond Sport werden met respectievelijk 3-0 en 5-1 te winnen

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie