Woerts denkt dat Ten Hag ontslagen wordt bij Qatarese overname Manchester United

Woerts denkt dat Ten Hag ontslagen wordt bij Qatarese overname Manchester United

10-02-2023 08:39
115

Sportmarketeer Chris Woerts vreest het ergste voor Erik ten Hag als Manchester United in Qatarese handen komt. De club wordt zeer waarschijnlijk overgenomen, maar onduidelijk is nog door wie. Worden het de Qatarezen, dan is het volgens Woerts einde verhaal voor Ten Hag.

Manchester United staat in de uitverkoop. De zeventigjarige miljardair Jim Radcliffe en een Qatarese partij lijken goede papieren te hebben voor de overname van de club. "Wie gaat Manchester United kopen? Gaan de Qatarezen vijf miljard betalen of wordt het Jim Radcliffe?", vraagt Woerts zich af bij Vandaag Inside.

Woerts vreest het ergste voor Ten Hag. "Als Manchester United wordt overgenomen door Qatarezen, krijg je dezelfde situatie als bij Manchester City. Die hebben toen alleen maar Spanjaarden neergezet, in het veld en in de directie. Dat is FC Barcelona 2 geworden. De Qatarezen zetten hun eigen mensen neer, honderd procent. Of Ten Hag er dan uitgaat? Ja, hij is pas zes maandjes bezig hè.."

"Ik geloof niet dat ze er een trainer uitschoppen die het goed doet. Alle spelers zijn tevreden over hem", countert René van der Gijp.