Pique maakt zijn keuze in het Messi-Ronaldo debat: Hij is de beste

Pique maakt zijn keuze in het Messi-Ronaldo debat: "Hij is de beste"

14-02-2023 21:47
52

Gerard Piqué heeft Lionel Messi niet gefeliciteerd met de WK-titel. Dat zegt hij in een interview met Tiktokker John Nellis. In het gesprek maakt hij ook de keuze tussen Messi en Cristiano Ronaldo.  

 Piqué, die recent met pensioen ging, vertelt in het interview over zijn contact met de Argentijnse wereldster dat minder is geworden sinds Messi’s vertrek naar Paris Saint-Germain. "Ik heb hem niet gefeliciteerd met het wereldkampioenschap, nee. Mijn laatste maanden waren erg zwaar en ik moest de verbinding verbreken. Ik heb geen WK-wedstrijden gezien, alleen de finale en niet eens de hele wedstrijd".

Om het goed te maken met de Argentijn geeft Piqué in het interview zijn mening over het debat dat al jaren leeft tussen Messi- en Ronaldofans: "Messi is op dit moment de beste in de wereld en in de geschiedenis. Het is waar dat het gevecht tussen de twee indrukwekkend was, omdat ze het allebei ongelooflijk goed deden, maar Messi liet zelfs zien dat hij op zijn 35e kan concurreren. Hij is de beste", aldus Piqué. De ex-verdediger houdt zich na zijn pensioen bezig met een carrière als Twitch Streamer en heeft zijn eigen authentieke competitie: de Kings League.