FC Utrecht krijgt slecht blessurenieuws uit de ziekenboeg: 'Ik baal enorm'

FC Utrecht krijgt slecht blessurenieuws uit de ziekenboeg: 'Ik baal enorm'

22-02-2023 17:01 Laatste update: 17:02
20

Can Bozdogan is voorlopig niet van de partij bij FC Utrecht. De middenvelder, die de laatste week in goede vorm verkeerde, kampt met een knieblessure. Daardoor is hij meerdere weken uitgeschakeld.

Op de training liep Bozdogan zijn blessure op. Afgelopen weekend was hij tegen PSV al niet aanwezig, nu maakt Utrecht duidelijk dat zijn herstel nog wat langer in beslag zal nemen. De Domstedelingen spreken over een afwezigheid van 'meerdere weken'.

"Ik voelde direct veel pijn na een ongelukkig moment op de training afgelopen vrijdag", vertelt Bozdogan in gesprek met de clubkanalen. "Ik baal enorm dat ik de komende periode niet mijn steentje kan bijdragen op het veld. Gelukkig hebben de onderzoeken aangetoond dat een operatie niet nodig is, mijn herstel begint dus direct. Ik ga er alles aan doen om weer snel topfit te geraken."

De blessure komt op een slecht moment voor Bozdogan. Hij presteerde in de afgelopen periode namelijk goed bij Utrecht. Komend weekend zal hij vanaf de tribune toe moeten kijken als zijn ploeg op bezoek gaat bij Sparta.