El Ahmadi stoort zich: 'Bij Feyenoord moet je met die druk om kunnen gaan'

El Ahmadi stoort zich: 'Bij Feyenoord moet je met die druk om kunnen gaan'

27-02-2023 10:46
105

Karim El Ahmadi weerlegt de uitspraken van Mats Wieffer. De Feyenoord-middenvelder wil nog niet spreken over een mogelijk kampioenschap, maar volgens El Ahmadi moet dat zeker een topic zijn in Rotterdam-Zuid.

"Als je zegt dat je kampioen wil of gaat worden, leg je jezelf alleen maar meer druk op. We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken", zei Wieffer na de 2-4 overwinning op Fortuna Sittard. El Ahmadi kan zich niet vinden in de woorden van de controleur. "Ik vind dat je als groep moet zeggen dat je kampioen wil en gaat worden", stelt hij bij Dit was het Weekend op ESPN.

"Kijk hoelang ze het al goed doen. Ze doen al lang bovenin mee", vervolgt El Ahmadi. "Ik vind dat je als Feyenoord vanaf dag één mag zeggen: Wij gaan vol voor het kampioenschap. Hij (Wieffer, red.) heeft het over extra druk, maar als je bij Feyenoord speelt, moet je met die druk kunnen omgaan." 

Met nog elf speelrondes te gaan is Feyenoord koploper van de Eredivisie. De voorsprong op naaste belager Ajax bedraagt drie punten.