AZ-uitblinker Reijnders glundert: 'Van zulke dingen groeit je zelfvertrouwen'

AZ-uitblinker Reijnders glundert: 'Van zulke dingen groeit je zelfvertrouwen'

07-03-2023 21:22
24

Tijjani Reijnders kijkt met een heel erg tevreden gevoel terug op de knappe prestatie van AZ, dat dinsdagavond voor een stunt zorgde door op bezoek bij SS Lazio met 1-2 te winnen. De middenvelder was een van de uitblinkers bij de ploeg van trainer Pascal Jansen.

"Lekker, helemaal omdat je weet dat ze vijf keer op rij de nul hebben , aldus een zichtbaar trotse Reijnders na afloop voor de camera van ESPN. "Ik denk dat we in een te laag tempo begonnen. Dat bood hen kansen. Toen gingen we ons eigen spel spelen en dan zie je wat er kan ontstaan."

Wedden

Meer odds

"We creëren een paar hele grote kansen en we scoren op mooie wijze de 1-1", vervolgt Reijnders, die met een fraaie voorassist een belangrijk aandeel had bij de Alkmaarse gelijkmaker. "Ik kon de bal goed afsnoepen, doorspelen naar Jesper (Karlsson, red.) en Pavvie (Vangelis Pavlidis, red.) schiet hem goed binnen. Van zulke dingen groeit je zelfvertrouwen ja."

Oranje
De Zwollenaar werd ook nog gevraagd naar zijn afwezigheid in de voorselectie van Oranje. "Helaas niet, maar geen man overboord. Het is aan mij om te laten zien dat ik er de volgende keer wél bij kan horen. Dan zien we het wel."