'Schreuder-komst op losse schroeven, Club Brugge denkt aan interne oplossing'

'Schreuder-komst op losse schroeven, Club Brugge denkt aan interne oplossing'

08-03-2023 11:05
43

Het is nog hoogst onzeker of Alfred Schreuder terugkeert bij Club Brugge, meldt Het Laatste Nieuws. Maandagavond werd duidelijk dat Blauw-Zwart trainer Scott Parker op straat gaat zetten en Schreuder zal aanstellen als opvolger, maar zo'n vaart lijkt het niet te lopen.

De onderhandelingen tussen Schreuder en Club Brugge verlopen moeizaam, klinkt het. De vijftigjarige oefenmeester verlangt een meerjarig contract, terwijl de Belgische club aanstuurt op een verbintenis van onbepaalde duur, zoals Schreuder die in het verleden ook al had bij de huidige nummer vier van de Jupiler Pro League. Het is naar verluidt 'té voorbarig' om Schreuder al te benoemen als opvolger van Parker.

Club denkt dan ook aan een tussenpaus, weet het Belgische medium. Assistent-trainer Rik De Mil en Nicky Hayen, trainer van de beloftenploeg, worden genoemd als kandidaten om de 42-jarige Parker op te volgen. De Belgen beseffen dat het landskampioenschap uit zicht is, waardoor de focus naar verluidt ligt op het vinden van de juiste trainer voor het nieuwe seizoen.

Parker is officieel nog trainer van Club. Na de 5-1 nederlaag bij Benfica in de Champions League weten Belgische media zeker dat de Engelsman ontslagen wordt. De bevestiging wordt woensdagmiddag verwacht.