Alle ogen op Kökçü: uitblinker kan kunstje van broer herhalen in stadsderby

Alle ogen op Kökçü: uitblinker kan kunstje van broer herhalen in stadsderby

2 april - 10:00 Laatste update: 10:10

ADVERTORIAL - Feyenoord staat zondag tegenover Sparta in de Rotterdamse stadsderby en kan een volgende stap zetten richting de landstitel. Orkun Kökçü is bezig aan een productief seizoen in de Eredivisie en kan zijn ploeg hoogstpersoonlijk naar de overwinning schieten. 

Kökçü is dit seizoen opgestaan bij Feyenoord en heeft een flinke transformatie ondergaan. De middenvelder gaf vorig seizoen nog negen assists, maar is tegenwoordig vooral de afmaker bij Feyenoord. In het gehele vorige seizoen stond de teller op zeven treffers, na 24 wedstrijden is de middenvelder daar nu al overheen. Kökçü komt vaak in scoringspositie en stelt niet teleur: het verklaart ook waarom de speler pas één assist gaf in de Eredivisie. 

De odd

Bij bookmaker Unibet is de odd voor een treffer van Kökçü tegen Sparta flink verhoogd. Normaliter krijg je 4.20 keer je inleg voor een doelpunt van de Turkse speler, nu ligt dat maar liefst op 6.00. Met de maximale inzet van €25 valt bovendien flinke winst te behalen! Broertje Ozan Kökçü wist vrijdag al voor FC Eindhoven te scoren en dat kan de middenvelder van Feyenoord nog eens dunnetjes overdoen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s