Vraagtekens bij Feyenoord-transfer Zerrouki: 'Vooral door Slot heel goed geworden'

Vraagtekens bij Feyenoord-transfer Zerrouki: 'Vooral door Slot heel goed geworden'

18-04-2023 09:13
118

Het is de vraag of Ramiz Zerrouki ooit nog speler van Feyenoord wordt, nadat hij zowel in de zomer als in de winter geen toestemming kreeg van FC Twente om Enschede te verlaten voor Rotterdam. Kenneth Perez ziet het na dit seizoen niet meer zo snel gebeuren.

Het is onduidelijk of Arne Slot, die steeds vaker wordt gelinkt aan een move naar de Premier League, na de zomer nog aan het roer staat bij Feyenoord. Dat heeft mogelijk ook invloed op de komst van Zerrouki, verwacht Perez.

"Wil Zerrouki ook onder je weet niet welke trainer uitkomen? Feyenoord is vooral door Slot wel heel goed geworden. Je moet maar afwachten wie er dan komt", aldus de ESPN-analist bij Voetbalpraat. "Feyenoord heeft laten zien dat als ze geen goede trainer hebben, ze op een ander niveau spelen. En is dat dan een verbetering?"

Zerrouki mag en moet weg
Het is geen geheim dat FC Twente na dit seizoen wél meewerkt aan een vertrek van Zerrouki. "De speler gaat weg en moet ook weg. Dat is gewoon voor iedereen het beste", zei technisch directeur Jan Streuer afgelopen zondag bij ESPN. . De speler wil een volgende stap maken en er zijn ook mogelijkheden, want er is veel interesse."